back

Stone Design

Slikani radovi su isključivi proizvod firme Stone Design

 
 stampani_beton_12     stampani_beton_87     stampani_beton_9

 Štampani - dekorativni beton je idelno rešenje za popločavanje dvorišta, izradu trotoara, bašti, parkova, terasa, dvorišnih ulaza, parkinga, |, oblaganja zidova, zgradama, bazenima, hotelima, garažama i svim ostalim prilazima i prolazima. Odlikuje se izuzetnom čvrstoćom, u osnovi je beton mb -30s d<8mm, (dvofrakcijski) u zavisnosti od potrebe u proseku je debljine 8cm za pešačku zonu, a za automobile oko 10cm. Beton je ojačan armaturnom mrežom u koji se dodaju polipropilenska vlakna.

Štampani beton se izradjuje izlivanjem svežeg betona na koji se dodaju specijalne boje za štampani beton i u svežem stanju se sjedinjuju. U odredjenom trenutku postavljaju se kalupi koji ostavljaju otisak po unapred utvrdjenom projektu.

Štampani beton je zaštićen posebnom vrstom bezbojnog laka otpornim na vremenske uslove

Štampani beton se može postaviti na stari beton . Ukoliko se postavlja na zemlju potrebno je pripremiti zemljište i naneti tampon sloj šljunka u debljini oko 20cm. Štampani beton je dugotrajno i kvalitetno rešenje za vas prostor zbog posebne i jedinstvene obrade samih ivica i krajeva štampanog betona specijalnom vrstom alata nedozvoljavajuci mu brzo krzanje i krunjenje.

Štampani beton može biti postavljen i na zid specijalnom tin-set metodom koja sjedinjuje izgled horizontalne i vertikalne površine istim materijalom

  stampani_beton_66     stampani_beton_27     stampani_beton_62

Stone design

www.stampani-beton.net

011-354-6395